NOVA | Sürpriz evlilik teklifi, Doğum günü kutlaması, yat kiralama
yatta lazerli evlilik teklifi

Yatta Evlilik Teklifi

Yatta Evlilik Teklifi

Nova Organizasyon şirketinin sunduğu sürpriz yatta evlilik teklifi hizmetlerimizden faydalanmanız mümkün. Nova organizasyon şirketi olarak 2010 senesinden bu yana bir çok etkinliğin üstesinden gelen firma 1000’den fazla organizasyona başarılı bir şekilde imza attı. Nova, hayallerinizin evlilik teklifi için sizlere çeşitli paketler sunmaktadır.

Organizasyon görsellerine instagram’dan ulaşabilirsiniz.

Yatlarımızda ısıtıcı ve şeffaf branda sistemi mevcut olup soğuk hava koşullarına dayanıklıdır.

   

 


Tüm paketlerimizde özel gül buketi, profesyonel fotoğraf ve video çekimi şirketimizin hediyesidir. Yatta evlenme teklifi paketlerimiz tüm içeriği özenle hazırlanmış paketlerdir.

Mükemmel bir organizasyon ile sevdiğiniz kişiye evlilik teklifi ederek, unutulmaz anları anılarınıza ekleyebilirsiniz. Bunun için özel bir yer olan yatta evlilik teklifi organizasyonu ayarlamanız bu özel günü unutulmaz kılacak! Boğaz manzarası eşliğinde denizin tam ortasında müstakbel eşinizi mutlu etmek istemez misiniz? İşte yatta evlilik teklifi bu olay için inanılmaz bir fırsattır. Klişe evlilik tekliflerini yıkarak, romantizmin tadını çıkarabilirsiniz.

Üstelik mevsimin de hiçbir önemi yok! Normalde restoranlarda nasıl her mevsim organizasyon yapılıyorsa yatta da mevsime göre ısıtma ve soğutma imkanları mevcuttur. Bu özel güne marjinal fikirler ile imzanızı atacaksınız! Tabi ki yatta evlilik tekfinde bulunmak her zaman mükemmel bir atmosferin oluşmasına destek olur. Siz de böylece unutulmaz bir manzara eşliğinde bu özel anı yaşayabilirsiniz!

Unutulmaz Anlara İmzanızı Atın!

Yatta evlilik teklifi için her bütçeye uygun imkanlar sağlanmaktadır. Özel bir yatta kaptan ve ekibi ile ayrıcalıklı bir organizasyona hazır olun! Romantik masada yenen yemeğin ardından boğazda gezintiye çıkacak ve lazer ışıkları eşliğinde teklifinizi yapabileceksiniz. Seçeceğiniz müzisyenler ile atmosferi bambaşka bir noktaya çıkaracaksınız. Evlenme teklifini, sevgilinizin hiç beklemediği bir anda ekibimizin yardımı ile gerçekleştirebileceksiniz. Servis elemanımız, fotoğraf çekmek için eşiniz ile sizleri teknenin ön tarafına alacak.

Yavaşlamaya başlayan tekne ile bir anda boğazda ya da efsanevi kız kulesi karşısında teklifinizi edebileceksiniz. Bu özel anda lazer ışıkları ile seçtiğiniz yazıyı yansıtmak da mümkündür. Eşsiz anları hafızalara kazıyarak yıllarca unutulmaz anılara sahip olacaksınız. Son zamanlarda yatta evlilik teklifi yapmak isteyenlerin sayısında ciddi oranda bir artış yaşanmaktadır. Bu durum yatta evlilik teklifinin romantik bir ambiyans oluşturmasından da kaynaklanmaktadır!

Romantizm Dolu Evlilik Teklifi!

Tekneyi istediğiniz lokasyondan kalkması için seçme imkanınıza bulunmaktadır. Mumlar ve yemek eşliğinde romantik bir masada romantizmin en güzel anlarını yaşayacaksınız. Müzisyenler en sevdiğiniz şarkıları çalarken dans edebilirsiniz. Havai fişek gösterisi eşliğinde lazerli yazı ile teklifinizi gerçekleştirerek, o en güzel cevabı müstakbel eşinizden kesinlikle alacaksınız! Çekilecek olan video ve fotoğraflar ile anılarınız ilk günkü gibi taze kalacak. Yatta evlilik teklifi ile yıllar boyunca bu özel günü unutamayacaksınız!

Add comment

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Call Now Buttonhemen arayın